Πληροφορίες Παραγγελιών

   

    

     

      

       

      Πώς μπορώ να ολοκληρώσω για την παραγγελία μου;

      Αφού προσθέσετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε πατήστε στο εικονίδιο του καλαθιού και ελέγξτε ότι έχετε προσθέσει τις σωστές ποσότητες από το κάθε προϊόν που θέλετε, σε αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέτετε και το εκπτωτικό κουπόνι αν έχετε. Έπειτα επιλέγετε ολοκλήρωση της παραγγελίας και επιλέγετε μέθοδο αποστολής και πληρωμής και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Για να αποφύγετε κάποιο σφάλμα μην χρησιμοποιήσετε αυτόματη συμπλήρωση ή αν το κάνετε ελέγξτε ότι όλα τα στοιχεία είναι σωστά, ειδικά το τηλέφωνο σας γιατί θα χρησιμοποιηθεί για την παράδοση.

      Μέθοδοι πληρωμής

      Επιλέξτε πληρωμή με κάρτα μέσα από το ασφαλές σύστημα πληρωμών, πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, IRIS ή πληρωμή μέσω PayPal. Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή IRIS, στο επόμενο βήμα θα σας εμφανιστούν στα στοιχεία της τράπεζας. Επιλέξτε την αντίστοιχη τράπεζα με αυτή που θα κάνετε την μεταφορά αν αυτό είναι εφικτό. Μόλις κάνετε την μεταφορά των χρημάτων, στείλτε μας το αποδεικτικό της συναλλαγής στο info@wastelessdesign.gr ώστε να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της παραγγελίας σας. Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας με επιτυχία παρακαλώ να ελέγχετε το e-mail σας για ενημερώσεις.

      Μέθοδοι αποστολής

      Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ courier ή με BOX NOW, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας. Όσα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες άνω των 50 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν, τα μεταφορικά με ΕΛΤΑ Courier είναι 3,20 ευρώ και με BOX NOW είναι 2,00 ευρώ. Τα προϊόντα που αναγράφουν διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας μπαίνουν σε λίστα αναμονής και αποστέλλονται το συντομότερο δυνατόν. Η αποστολή μπορεί να πάρει εώς και 30 εργάσιμες ημέρες, επικοινωνήστε εκ των προτέρων αν θέλετε μια εκτίμηση για το πότε τα προϊόντα θα είναι έτοιμα.

      Εάν επιλέξατε μέθοδο αποστολής ΕΛΤΑ courier, μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε κωδικό εντοπισμού στο e-mail σας ώστε να παρακολουθείτε την πορεία της, παρακαλώ ελέγξτε και τον φάκελο με τα ανεπιθύμητα. Το κούριερ θα σας καλέσει στον αριθμό του τηλεφώνου που έχετε συμπληρώσει πριν την παράδοση, αν δε σας βρει θα αφήσει ειδοποίηση στο ταχυδρομικό σας κουτί. Για να διευκολύνεται την παράδοση συμπληρώστε με ελληνικούς χαρακτήρες και συμπεριλάβετε περισσότερα στοιχεία για το πώς να σας βρουν, π.χ. όροφος, όνομα κουδουνιού κ.τ.λ. Προσοχή αν η παραλαβή δεν γίνει μετά από 2 ειδοποιήσεις και 2 εβδομάδες η παραγγελία επιστρέφεται στον αποστολέα. Αν δε γίνει παραλαβή με ευθύνη του παραλήπτη και η παραγγελία επιστραφεί και θέλετε να την ακυρώσετε το ποσό των μεταφορικών δεν είναι επιστρεφόμενο. Αν θέλετε να αποσταλεί ξανά θα πρέπει να πληρώσετε τα μεταφορικά. Αν αντιμετωπίσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραλαβή της παραγελίας σας παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την επίλυσή του.

      Εάν θέλετε να επιλέξετε ως μέθοδο αποστολής την BOX NOW, πρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή θυρίδα/locker που σας εξυπηρετεί κατά την παραγγελία. Μόλις η παραγγελία σας τοποθετηθεί στην θυρίδα που επιλέξατε θα σας έρθει ενημερωτικό email και μήνυμα στο κινητό με το PIN που ξεκλειδώνει το locker. Αν αντιμετωπίσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραλαβή της παραγελίας σας παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την επίλυσή του.

      Γίνονται επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων;

      Επιστροφές και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές καθώς πρόκειται για προϊόν προσωπικής υγιεινής. Αν δεν είστε σίγουρες ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς παρακαλώ παραγγείλτε ένα τεμάχιο δοκιμαστικά. Εάν υπάρχει κάποιο ελάττωμα στο προιόν παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα για την αντικατάστασή του.

      Πώς μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της παραγγελίας μου;

      Πέρα από το e-mail επιβεβαίωσης και το e-mail με τον κωδικό εντοπισμού μόλις γίνει η αποστολή δεν θα λάβετε κάποια άλλη ενημέρωση αν δεν τη ζητήσετε. Αν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με την πορεία της παραγγελίας παρακαλώ στείλτε e-mail στο info@wastelessdesign.gr ή μήνυμα στα social media και αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας από το e-mail επιβεβαίωσης (ελέγξτε το φάκελο με τα ανεπιθύμητα αν δεν το βρίσκεται) ή το e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την παραγγελία. Παρακαλώ επιτρέψετε μία εργάσιμη (24 ώρες) για να απαντηθεί το μήνυμά σας. Καταβάλεται η μέγιστη προσπάθεια όλες οι παραγγελίες με προϊόντα που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας να αποστέλλονται το συντομότερο δυνατόν εντός του πλαισίου των 3 εβδομάδων που ορίζεται ώς χρόνος μέγιστης αναμονής στις πληροφορίες σχετικά με την αποστολή παραγγελιών και τηρώντας την σειρά προτεραιότητας. Θα εκτιμούνταν ιδιαιτέρως αν περιμένετε να παρέλθει το διάστημα των 3 εβδομάδων και εφόσον δεν έχετε λάβει ειδοποίηση αποστολής μέχρι τότε να επικοινωνήσετε εκ των υστέρων. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

      elEL